Enter your keyword

Îngrijire vârstnici

Agentia Select Family va poate ajuta daca aveti nevoie de:

  • ingrijirea/ supravegherea varstnicului;
  • administrarea medicamentelor;
  • pregatirea alimentatiei/administrarea hranei;
  • ajutor pentru menajul casei si pentru cumparaturi.

Noi va ajutam sa gasiti o persoana potrivita nevoilor si cerintelor dvs, stiind ca o persoana care are experienta in acest domeniu, cunostintele necesare si este evaluata psihologic de catre psihologii agentiei noastre, isi poate indeplini activitatile pentru ca dvs si persoana in varsta sa puteti avea linistea si confortul necesar.

Astfel noi va ajutam sa gasiti o persoana empatica, pentru ca este foarte important ca ingrijitoarea sa inteleaga momentele dificile prin trece persoana cu nevoie de ajutor. Persoana adaptabila, care poate intelege ca nevoile persoanei de care trebuie sa ingrijeasca sunt diferite fata de nevoile celor de care a mai ingrijit si trebuie sa actioneze in consecinta, o persoana care sa poata oferi suport fizic dar si sprijin psihic si emotional, pentru ca persoana ingrijita sa simta ca are pe cineva alaturi cu care sa poata depasi momentele dificile mai usor.

Echipa Select Family selecteaza pentru dvs persoane cu experienta in domeniu, care stiu cat de importanta este ingrijirea unei persoane in varsta, fara a-i afecta demnitatea, doar oferindu-i ajutor fizic si sustinere psihica in a traversa momentele dificile prin care trece.
Oferim – o mediere de calitate si flexibila in functie de necesitatile dumneavoastra.

Daca sunteti in cautarea unei ingrijitoare pentru o persoana in varsta ne puteti contacta la: 0735 277 484 / 0787 883 789 sau trimite o cerere la contact@selectfamily.ro