Enter your keyword

Candidati

Informatii candidati

La Agentia SELECT FAMILY vei avea suport profesional in cautarea unui loc de munca, in plus vei beneficia de sprijin si ajutor in alegerile pe care vrei sa le faci pentru o colaborare eficienta la noul loc de munca.

Consultanta cu psihologul Agentiei si inscrierea in baza noastra de date sunt gratuite pentru tine.

In urma interviului, Agentia iti va intocmi un dosar cu documente personale, un profil psihologic (in baza unor teste pe care le vei da la intalnirea cu psihologul nostru) si in functie de optiunile tale vei fi chemat in cel mai scurt timp la o intalnire cu un potential angajator

Iti dorim succes!

Costul pentru intermedierea unui loc de munca este de 20% din salariul lunar negociat, platibil o singura data, din primul salariu. Comisionul se va plati in maxim 30 zile de la semnarea contractului cu Agentia, dupa ce va plateste angajatorul primul avans.

In cazul in care nu reusim sa va gasim un loc de munca, nu aveti nimic de plata catre noi, toate cautarile sunt efectuate pe costurile Agentiei.

La primul interviu te rugam sa vii cu un set de copii ale urmatoarele acte:

  • CI/BI/Carnet de conducere;
  • Diploma de studii/Certificate calificari;
  • Cazier judiciar;
  • Recomandari de la persoanele pentru care ai mai lucrat;
  • Adeverinta medic de familie – apt de munca, nu esti in evidenta pentru boli contagioase;

Pentru mai multe detalii te invitam la un interviu sau poti suna la: 0735 277 484 / 0787 883 789 sau trimite cerere la: contact@selectfamily.ro