Enter your keyword

Clienti

Informatii Clienti

Suntem SELECT FAMILY tocmai pentru a selecta familiei dvs personalul dorit, noi va propunem persoane atent selectate si testate. Avem competentele si experienta necesara sa abordam procesul de recrutare si selectie in totalitatea acestuia.

In urma solicitarii telefonice sau on-line, Consultantul Agentiei verifica in baza de date candidatele corespunzatoare cerintelor dvs, re-verifica disponibilitatea, interesul si capacitatea lor de a raspunde cu succes cerintelor dvs. Dupa confirmare, Agentia va trimite profilul persoanelor selectate si in functie de raspunsul dvs stabilim impreuna intalnirea.

Agentia are rolul de a intermedia intalnirea dintre Client si Candidatele alese pentru interviu. Intalnirea cu candidatele are loc de regula la sediul Agentiei.
Pentru vizionarea persoanelor selectate se percepe o taxa de interviu de 70 lei. La solicitarea Clientului un reprezentant al Agentiei se poate deplasa cu candidatele selectate in orice alta locatie din Bucuresti, pentru o suma de 130 lei.

In momentul in care dvs alegeti o candidata dintre cele prezentate de noi, se incheie un contract cu Agentia pentru un comision de 70%, cu o perioada de proba de 2 luni , timp in care se poate solicita inlocuirea, daca persoana aleasa nu corespunde criteriilor agreate de comun accord la momentul semnarii contractului. Inlocuirea se face fara alt cost din partea familiei.
Pentru un program intern comisionul este de 80% cu o perioada de proba de 2 luni.
Pentru programul part-time,ocazional,de vacanta, de weekend, de sarbatori comisionul este de 80% din salariul oferit,minim 400 lei.
Plata comisionului se face in momentul semnarii contractului. La acel moment primiti dosarul complet al candidatei cu referinte despre: starea de sanatate, situatia juridica, experienta profesionala, evaluarea psihologica, recomandari.

Comisionul acopera tot procesul de intermediere care presupune: analiza cerintei dvs; gasirea celor mai potrivite persoane; spatiu si suport pentru interviu; organizarea intalnirii dintre candidat si familie; consilierea cu privire la cea mai buna alegere; consultanta pe toata perioada garantiei oferite de Agentie pentru integrarea si sustinerea relatiei de colaborare, in interesul ambelor parti.

SELECT FAMILY va poate selecta si recomanda persoana potrivita pentru ingrijirea copilului dvs, pentru menajul/curatenia locuintei dvs sau ajutor pentru cei in varsta din familia dvs.

Va asteptam cu o solicitare la nr de tel: 0735 277 484 / 0787 883 789 sau la contact@selectfamily.ro