Enter your keyword

Menajere

Echipa Select Family stie ca alegerea unei menajere care sa se ocupe de curatenia unei casei este un moment delicat si dificil, intrucat presupune aducerea in casa a unei personae straine, ceea ce implica automat increderea de a lasa lucrurile de valoare in grija ei, e nevoie de un timp de acomodare, in care sa i se explica care sunt regulile casei, modul in care se face curatenie. Aceasta implica timp si rabdare, dar si disponibilitate din partea persoanei care urmeaza sa se ocupe de menajul casei.

Din experienta noastra de selectie personal curatenie putem spune ca sunt necesare anumite calitati pe care aceasta persoana trebuie sa le aiba pentru a se putea integra regulilor familiei si pentru o buna colaborare intre menajera si membrii familiei angajatoare.

Pentru a afla aceste calitati importante se face o atenta selectie si testare a experientei in domeniul curateniei si trasaturilor de personalitate a candidatelor, de catre Consultantul si psihologul Agentiei.

Noi va putem ajuta sa gasiti menajera potrivita, pentru ca intreaga families a se simta bine in confortul unui camin curat si ordonata fara a mai duce grija problemelor casnice (menaj, calcat, spalat, gatit).

Daca sunteti in cautarea unei menajere va asteptam sa ne sunati la Tel 0735 277 484 / 0787 883 789 sau contactati-ne la: contact@selectfamily.ro