Enter your keyword

Echipa Select Family va propune oferta conditiilor, care acopera serviciile facute de Agentie, si care sunt adaptate nevoilor dvs.

La comisionul de intermediere nu se percepe T.V.A

Pentru vizionarea persoanelor selectate se percepe o taxa de interviu de 150 lei. La solicitarea Clientului un reprezentant al Agentiei se poate deplasa cu candidatele selectate in orice alta locatie din Bucuresti, pentru o suma de 200 lei.

In zilele de sambata/ duminica, taxa de interviu este de 200 lei la sediul nostru. Pentru locatia propusa de dvs se percepe 250 lei.

In momentul in care dvs alegeti o candidata dintre cele prezentate de noi, se incheie un contract cu Agentia pentru un comision de 2400 lei pentru intermediere BONA/MENAJERA,cu o perioada de garantie (proba) de 1 luna.

Pentru programul intern se percepe un comision de 2800 lei cu o perioada de garantie ( proba) de 1 luna.

Pentru intermediere personal INGRIJIRE VARSTNICI se percepe un comision de 1800 lei, pentru program extern. Pentru programul intern comisionul este de 2200 lei.

Pentru programul part-time, bona sau menajera, comisionul este de 2000lei.
Pentru solicitarea de ingrijitoare varstnici cu program part-time, comisionul este de 1500lei.

Contractul vine cu o perioada de proba (garantie) 1 luna, timp in care se poate solicita inlocuirea, daca persoana aleasa nu corespunde criteriilor agreate de comun acord la momentul semnarii contractului.

Putem oferi o garantie mai mare de 1 luna, pentru un comision discutabil in functie de perioada dorita.

Plata comisionului se face la primirea facturii. Ulterior candidatul selectat poate incepe activitatea.

Acesta se achita o singura data si va ofera o perioada de garantie de 1 luna, timp in care mai puteti beneficia de o inlocuire a persoanei alese, fara costuri suplimentare, daca din diverse motive solicitati schimbarea persoanei selectate.

Echipa Select Family este flexibila, stiind ca fiecare client are nevoi diferite. In cazul in care veti considera ca oferta noastra nu se potriveste cerintelor dvs, va invitam la o discutie pentru a stabili impreuna o modalitate de colaborare cat mai convenabila.

Va multumim si va asteptam la sediul nostru.