Enter your keyword

1. Termeni generali
Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.selectfamily.ro (denumit in continuare „Termeni si Conditii”) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.selectfamily.ro, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.
In intelesul Termenilor si Condiţiilor: „Site” inseamna in continuare pagina de internet www.selectfamily.ro; “Administratorul Site-ului” inseamna in continuare S.C. Select Family S.R.L., cu sediul in STR. AUREL VLAICU NR 67, SECTOR 2, BUCURESTI
Prin agrearea Termenilor si conditiilor acordati dreptul de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.
Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, astfel cum acestia sunt formulate în prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.
Prin inregistrare Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care isi creaza un cont pe Site inteleg si accepta ca utilizarea contului lor, precum si orice accesare sau vizitare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.
S.C. Select Family S.R.L. si www.selectfamily.ro nu sunt responsabile de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din Site. S.C. Select Family S.R.L. si www.selectfamily.ro isi rezerva dreptul de a taxa unele din serviciile oferite pe www.selectfamily.ro situatie in care va informa utilizatorii in prealabil despre taxarea acestor servicii.
2. Drepturile asupra continutului Site-ului
Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, informatiile furnizate Utilizatori, sau opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.
Utilizatorul se obliga sa respecte toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Administratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu Site-ul, continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora.
Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.
Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii: – este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole de presa etc.) unor mici gragmente sin articolele publicate pe site (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: Copyright www.selectfamily.ro; -sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau la finalul asticolului, dupa cum urmeaza: “Informatii furnizate de catre www.selectfamily.ro”.
Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa STR. AUREL VLAICU NR 67, SECTOR 2, BUCURESTI, cuspecificatia “Cerere utilizare continut site” sau prin e-mail la adresa office@selectfamily.ro.
Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor sau orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.
Este interzisa folosirea acestui Site, a Continutului Site-ului, a Serviciului sau a oricarui serviciu, facilitate oferite de către Site in scopuri comerciale, de exemplu pentru a recruta angajati de către angajatori, pentru oferte de servicii de catre angajatori dar fara a se limita la acestea, fara acordul scris al Administratorului Site-ului.
Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la veridicitatea si corectitudinea informatiilor si datelor oferite de Utilizatori pe Site, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestora.
Utilizatorii se obliga sa furnizeze la inregistrarea pe Site, la accesarea si utilizarea Serviciului, precum si la orice activitate de accesare si utilizare a Site-ului date si informatii valide, valabile, exacte, veridice si corecte in scopul de a oferi sau de a beneficia de servicii prin intermediul Site-ului.
Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea a oricarui continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site, ori pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.
Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar, de utilizarea acestora, de accesarea si utilizarea Serviciului si a oricaror facilitati oferite pe Site si pentru orice efecte juridice si/sau comerciale derivand din acestea.
3. Obligatiile Utilizatorului
Utilizatorul este de acord sa respecte urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):
– responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;
– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.;
– neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase;
– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site;
– obligativitatea de a nu publica material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
– obligativitatea de a nu publica materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical;
– obligativitatea de a nu publica o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
– obligativitatea de a nu publica materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
– obligativitatea de a nu incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
– obligativitatea de a nu incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, „junk mail”, „spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
– obligativitatea de a nu avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
– obligativitatea de a nu promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri „crush”;
– obligativitatea de a nu posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.).
Utilizatorul www.selectfamily.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul Site-ului.
Utilizatorul www.selectfamily.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul www.selectfamily.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului Site-ului.
Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre S.C. Select Family S.R.L. la adresa contact@selectfamily.ro.
4. Responsabilitatea Proprietarului
Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, S.C. Select Family S.R.L. si afiliatii sai, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul Site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura.
S.C. Select Family S.R.L. nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.
S.C. Select Family S.R.L.nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru S.C. Select Family S.R.L.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea S.C. Select Family S.R.L.
5. Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in condiţii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor avand ca scop reclama, marketing si publicitate, si a serviciilor de statistica.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanele vizate, alte persoane fizice sau juridice care le prelucrează in numele operatorului, alte persoane fizice sau juridice, parteneri, asociati din acelaşi grup cu operatorul.
Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Totodata, fiecare Utilizator are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care le privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea profilului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.
Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Administratorul Site-ului: S.C. Select Family S.R.L., STR. AUREL VLAICU NR 67, SECTOR 2, BUCURESTI, sau la adresa de e-mail: contact@selectfamily.ro. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. De asemenea, fiecarui Utilizator ii este recunoscut dreptul de a se adresa justiţiei.
Administratorul Site-ului este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20525.
6. Legatura cu alte site-uri
Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, site-uri personale (bloguri), dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.
Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.
7.Termeni privind utilizarea creditului incarcat pe Site
Utilizatorii pot beneficia, contra cost, de serviciile suplimentare oferite de catre Administratorul Site-ului. Prin utilizarea servicilor oferite contra cost, utilizatorii inteleg si accepta in mod expres prevederile din Termeni si conditii. Accesul la serviciile platite nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul Administratorului Site-ului.
Creditul incarcat poate fi folosit pentru solicitarea datelor de contact ale persoanelor aflate in baza de date sau pentru alte servicii puse la dispozitie pe Site.
Administratorul Site-ului sustine calitatea serviciului pus la dispozitie, angajandu-se sa ofere posibilitatea contactarii altor persoane din baza de date, in cazul in care creditul incarcat pe site este folosit pentru a solicita datele de contact ale unor persoane care nu mai sunt disponibile pentru prestarea serviciilor pentru care au fost inscrise pe site. Administratorul Site-ului nu isi asuma, in niciun mod si in nicio masura, responsabilitatea pentru decizia de acceptare sau refuz a ofertei Utilizatorilor de catre persoanele aflate in baza de date si nu va oferi posibilitatea contactarii altor persoane aflate in baza de date in alta situatie decat cele mentionate in pagina de achizitionare a creditului.
Creditul incarcat pe Site dar neconsumat de Utilizator are valabilitate 1 luna. In cazul in care acesta nu este consumat, acesta nu va putea fi returnat de catre Administratorul Site-ului Utilizatorului, in nicio situatia si in niciun mod.
Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, pretul serviciilor, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligat sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizator.
8. Limitarea raspunderii
Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la intreg continutul si serviciile oferite de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru ofertele, serviciile, informatiile puse la dispozitie prin intermediul Site-ului de catre Utilizatori, sau pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al Continutului de pe Site, al Serviciului sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.
Administratorul Site-ului nu garanteaza pentru ofertele, informatiile, datele Utilizatorilor puse la dispozitie prin intermediul Site-ului, intreaga raspundere asupra ofertelor, serviciilor si continutului, dar fara a se limita la acestea trimise de catre Utilizatori pentru a fi postat pe Site privind toate aspectele apartinand Utilizatorilor care le-au trimis sau le-au postat pe Site, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca le folosesc pe riscul lor. In nicio situatie Administratorul Site-ului nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din neindeplinirea oricaror obligatii asumate de oricare Utilizator, din imposibilitatea utilizarii Serviciului, ori din interpretarea eronata a Continutului Site-ului.
Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este doar un intermediar intre Utilizatori, care ofera o platforma de comunicare, astfel ca toate serviciile si facilitatile legate de utilizarea Site-ului, precum si toate datele, informatiile cuprinse in acestea sunt oferite „asa cum sunt” , „asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii le folosesc pe riscul lor. Utilizatorii inteleg si accepta ca Serviciul pus la dispozitie pe Site este oferit „asa cum este” „asa cum este disponibil” si il folosesc pe riscul lor. Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului „asa cum sunt”, „asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Conţinutul Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la cele privind ofertele, serviciile, datele si informatiile legate de utilizarea Serviciului, sau orice alta activitate legata de utilizarea si acesarea Serviciului si/sau a Site-ului, precum si orice alt efect juridic derivand din acestea.
Utilizatorii inteleg si accepta că Administratorul Site-ului nu participa in niciun mod si nin nicio masura la interactiunile dintre Utilizatori si nu ofera nicio garantie privind acestea. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului nu detine niciun control asupra legalitatii, calitatii, corectitudinii, punctualitatii, credibilitatii si acuratetii serviciilor, datelor si informatiilor sau oricarui continut sau servicii oferite de către Utilizatori prin intermediul Site-ului, sau prin modalitatea off-line (care nu se desfasoara prin intermediul Internetului). Utilizatorii inteleg si accepta ca datorita caracteristicilor specifice Internetului si ale Serviciului Administratorul Site-ului nu poate confirma, garanta identitatea Utilizatorilor si veridicitatea, corectitudinea, validitatea oricaror informatii sau continut oferite de acestia pe Site. In consecinta Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun mod si in nicio masura cu privire la aceste informatii sau orice alte efecte juridice/comerciale derivând din utilizarea lor.
Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.
In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.
Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare, pentru continutul postat pe Site de catre Utilizatori, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare sau al continutului postat pe Site prin intermediul Serviciului.
In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exoneraţi total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.
Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.
9. Legea aplicabila. Litigii
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a Bucuresti-ului.
10. Modificarea Termenilor si Conditiilor
Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si / sau utilizarea in orice mod a Serviciului.